Први кекси за бебе

Ако вашето бебе грицка, еве идеални и лесни за подготовка меки кекси кој ќе ви одземат малку време, а ќе ви причинат големо задоволство гледајќи го Вашето бебе како си грицка.

Основни овошни кашички

Во првата фаза можете да користите јаболко или круша. Можете да ги комбинирате истите или да ги правите одделно. Можете да ги комбинирате со тиква или банана или со бисквитки ако сте 6+ (советувајте се лекар)