Коњуктивит кај бебето

Првиот проблем со кој се соочивме штом пристигнавме дома беше токму ова- коњуктивит. Кај бебе мало, не постаро од 10 дена, навистина не знаев со што се соочувам и како да постапам.

Моето тело по породувањето…

Цел живот буквално мака мачам со килограмите. Добар период од животот бев плус сајз и одлично се носев со тоа. Но пред 2 години решив дека ќе ставам крај на својата лакомост и целосно се посветив на здравата исхрана, вежбањето и облекувањето на телото.

Првиот проблем кај новиот член- грчеви

Најаден, пресоблечен, среден, наместо да заспие, син ми, по пола саат откако ќе јадеше силно вреснуваше да плаче и никако не можевме да го смириме. Се повторуваше прашањето, зошто, се додека не го однесовме на првата контрола…