Патувањето може да започне!

Ви благодарам што дојдовте на мојот блог-

Во изобилство на родителски блогови во соседните земји и само десетина кај нас, решив да го споделам со Вас своето видување, знаење, проблеми и решенија околу тоа како да се изменаџира времето, бебето, домашните обврски, проблемите и се заедно во 24 часа. 

Следете ме овде и на фејсбук фан страната и бидете во тек со сите новости и содржини!

Многу се радувам на престојното дружење!

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s