Блага кашичка со какао

Се препорачува над 6+. Можни алергенси: какао

  • 1/4 лажичка какао
  • 1 банана
  • 10 бисквити
  • 90мл млеко (хип или аптамил што и да користите)

Само изблендирајте. Прекрасна кашичка за појадок или вечера.

Истата ја имате и во продажна варијанта. Но вкусот на купечката и на домашната се два различни света. Едноставна, лесна за подготовка, прекрасна, превкусна! Син ми ја обожава. За 5 до 12 , идеален брз оброк.

Advertisements